Drag
0

We’re a full service digital agency, working globally with the largest brands.

Spartan Agency has been creating iconic and impactful digital experiences since 2018. Join us on the journey of digital transformation!

from 2018

Spartan Agency

Our story

Since the beginning of our journey, we have consistently expanded our expertise. We have gained a reputation as effective creators of online success. Our commitment to innovation, creativity, and excellence not only enriches our experience but also brings numerous satisfied customers.

Our specialized team, consisting of researchers, strategists, designers, developers, and project managers, has been at the forefront of breaking through organizational roadblocks. With streamlined processes, we've seamlessly transformed research into solutions, crafting thoughtful and unified brands for our clients.

Spartan Agency stands as a testament to the belief that every brand has the potential to redefine excellence online, and our journey since 2018 has been a testament to that philosophy.

Story Thumbnail
Story Thumbnail
Story ThumbnailStory Thumbnail

50+

Projects
completed

30+

Happy
customers

50+

Years
combined experiences

5+

Different
Countries

Clients

We are happy to work
with global brands

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Profesionalen pristop in izvedba. Super in strokovno podkovana ekipa, ki zna na enostaven način razložiti in pokazati problematiko ter omogoča pragmatične in hitre rešitve za uporabnika.

Vsekakor priporočam!

Lara Klavora

Lara Klavora S.P.

Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem s podjetjem Spartan. Vedno najdejo pravo rešitev za problem in nikoli ne obljubljajo nečesa, kar ne bo mogoče uresničiti.

Priporočil bi jih vsakemu, ki potrebuje pomoč s spletno stranjo ali digitalnim marketingom svojih produktov.

Herman Leskovar

Alher d.o.o.

Zelo smo zadovoljni s storitvijo podjetja Spartan in bi jih priporočili tudi drugim.

Marko Gaber

RCL INT d.o.o.

Spartan Development nam od meseca maja 2022 ureja spletno trgovino in izvaja SEO. V relativno kratkem času so s svojim delom izrazito povečali obisk naše spletne strani, s tem pa pospešili prodajo in razvoj naših produktov.

Z njihovim delom smo zelo zadovoljni in smo mnenja, da je marketinška podpora kot jo nudijo, nepogrešljiva v današnjem svetu. Hkrati so tudi izvedli izobraževanje na področju digitalnega marketinga.

Žiga Gantar

FreeCompany d.o.o.

Zelo smo zadovoljni z delom agencije Spartan. Vodja SEO ekipe Grega je hands-on, vse ima pod kontrolo in res obvlada SEO optimizacijo. Na začetku so nam pripravili tudi on-site analizo, da smo izboljšali tehnični del SEO, potem pa so začeli z off-site optimizacijo. V nekaj mesecih se je že poznal dvig obiska in posledično tudi več nakupov. Naši ekipi so vedno na voljo za keyword research za nove članke in izboljšave obstoječih.

Priporočam!

Grega Grmovsek

OsterRob d.o.o.

Work with us

We would love to hear more about your project