Drag
0

Globalna digitalna agencija, primerna tako za majhna kot velika podjetja.

Agencija Spartan ustvarja ikonične in odmevne digitalne izkušnje že od leta 2018. Pridružite se nam na poti digitalne preobrazbe!

od 2018

Spartan Agency

Naša zgodba

Od začetka svoje poti nenehno dopolnjujemo naše strokovno znanje. Pridobili smo ugled kot dobri ustvarjalci spletnega uspeha. Naša predanost inovacijam, ustvarjalnosti in odličnosti ne bogatijo le naših izkušenj, temveč prinašajo tudi številne zadovoljne stranke.

Naša specializirana ekipa, sestavljena iz analitikov, strategov, oblikovalcev, razvijalcev in vodij projektov, je bila v ospredju prebijanja organizacijskih ovir. Z optimiziranimi procesi smo brezhibno pretvorili raziskave v rešitve ter oblikovali premišljene in združene blagovne znamke za naše stranke.

Vsaka blagovna znamka ima potencial, da postane izjemna in prepoznavna. Pridružite se naši zgodbi!

Slika zgodbe
Slika zgodbe
Slika zgodbeSlika zgodbe

50+

Dokončani
projekti

30+

Zadovoljne
stranke

50+

Let izkušenj
skupaj

5+

Različne
države

Klienti

Z veseljem sodelujemo z

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Profesionalen pristop in izvedba. Super in strokovno podkovana ekipa, ki zna na enostaven način razložiti in pokazati problematiko ter omogoča pragmatične in hitre rešitve za uporabnika.

Vsekakor priporočam!

Lara Klavora

Lara Klavora S.P.

Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem s podjetjem Spartan. Vedno najdejo pravo rešitev za problem in nikoli ne obljubljajo nečesa, kar ne bo mogoče uresničiti.

Priporočil bi jih vsakemu, ki potrebuje pomoč s spletno stranjo ali digitalnim marketingom svojih produktov.

Herman Leskovar

Alher d.o.o.

Zelo smo zadovoljni s storitvijo podjetja Spartan in bi jih priporočili tudi drugim.

Marko Gaber

RCL INT d.o.o.

Spartan Development nam od meseca maja 2022 ureja spletno trgovino in izvaja SEO. V relativno kratkem času so s svojim delom izrazito povečali obisk naše spletne strani, s tem pa pospešili prodajo in razvoj naših produktov.

Z njihovim delom smo zelo zadovoljni in smo mnenja, da je marketinška podpora kot jo nudijo, nepogrešljiva v današnjem svetu. Hkrati so tudi izvedli izobraževanje na področju digitalnega marketinga.

Žiga Gantar

FreeCompany d.o.o.

Zelo smo zadovoljni z delom agencije Spartan. Vodja SEO ekipe Grega je hands-on, vse ima pod kontrolo in res obvlada SEO optimizacijo. Na začetku so nam pripravili tudi on-site analizo, da smo izboljšali tehnični del SEO, potem pa so začeli z off-site optimizacijo. V nekaj mesecih se je že poznal dvig obiska in posledično tudi več nakupov. Naši ekipi so vedno na voljo za keyword research za nove članke in izboljšave obstoječih.

Priporočam!

Grega Grmovsek

OsterRob d.o.o.

Sodelujmo

Z veseljem bi slišali več o vašem projektu