Uporaba Piškotkov

SEO

Zgradimo vam spletno stran iz nič in jo že v osnovi naredimo prijazno za Googlov iskalnik ali pa vam naredimo temeljit remont že obstoječe spletne strani.

Preberite več

SEM

SEM je za vse tiste, ki se jim mudi in si želijo imeti obisk na svoji spletni strani kar se da hitro.

Preberite več

Poročila

Nadziramo vaše pozicioniranje v Googlovem iskalniku in vam vsak mesec pošiljamo poročila o napredku.

Preberite več

Učinkovitost

Vzpostavimo vam poročila za spremljanje najbolj relevantnih analitičnih metrik vaše spletne strani, mobilne aplikacije ali Youtube kanala in poiščemo možnosti za izboljšave.

Preberite več

SEO (Optimizacija spletnih strani)

Zgradimo vam spletno stran iz nič in jo že v osnovi naredimo prijazno za Googlov iskalnik ali pa vam naredimo temeljit remont že obstoječe spletne strani, naredimo tehnično analizo stvari, ki jih je moč izboljšati, da povečamo vidljivost vaše spletne strani v iskalnikih in povečamo obisk iz različnih marketinških kanalov. Pripravimo lahko tudi poglobljeno analizo konkurentov iz vaše tržne niše in vam pokažemo kako jih lahko prehitite.

SEM (PPC Search Engine Marketing)

SEM je za vse tiste, ki se jim mudi in si želijo imeti obisk na svoji spletni strani kar se da hitro. Imamo Googlov certifikat za oglaševanje z Adwords in več kot desetletje izkušenj za seboj. Google oglaševanje je specifično in strategije varirajo v odvisnosti od vaših ciljev. Ne glede na to ali je vaš cilj prenos vaše aplikacije, branost vaših člankov, zbiranje čim več klikov ali dejanski nakupi, za vsakega določimo kje je tista meja, kjer se plačljivo oglaševanje izplača, pripravimo strategijo in jo izvedemo.

Poročila

Nadziramo vaše pozicioniranje v Googlovem iskalniku in vam vsak mesec pošiljamo podrobna poročila o napredku. Na podlagi teh poročil lahko vidimo kako pogosto ljudje vidijo vašo stran v iskalnikih in kako se obnaša v primerjavi z drugimi. Ta poročila nato uporabimo, da vidimo katere ključne besede imajo najboljši potencial za več obiska vaše strani in kaj lahko naredite, da izboljšate pozicioniranje vaše strani, ko ljudje te ključne besede vpisujejo v iskalnik.

Učinkovitost

Vzpostavimo vam poročila za spremljanje najbolj relevantnih analitičnih metrik vaše spletne strani, mobilne aplikacije ali Youtube kanala in poiščemo možnosti za izboljšave. Metrike vam predstavimo na zanimiv vizualni način tako da lahko vsi razumemo celotno sliko kaj se dogaja na vaši spletni strani. Vse skupaj vam je nato vedno in kjerkoli dostopno brez potrebe, da morate biti vpisani v kakršenkoli Googlov ali drugi račun. Skupaj pregledamo kje so ozka grla, kaj se dogaja za nakupi kako uporabiti te podatke, da izboljšamo uporabniško izkušnjo, generiranje konverzij in doseganje vaših ciljev.

Kdo smo

Smo skupina predanih strokovnjakov, vsak na svojem področju marketinga s skoraj 12 letnimi izkušnjami. Naša agencija je Googlov partner, kar pomeni, da je Google uradno potrdil naše strokovno znanje in védenje.

Našo ekipo sestavlja več vrhunskih strokovnjakov za SEO, PPC, e-trgovino, socialne medije, Google AdWords, uporabnost spletnih strani, baze podatkov, aplikacije in še več. Naši strokovnjaki bodo upoštevali vse specifike svojega področja in vam izdelali edinstven akcijski načrt za SEO, da boste zadovoljili tudi najbolj ambiciozne poslovne potrebe in cilje.

Več kot 200 podjetjem smo že pomagali pri prepoznavnosti in rasti njihovega podjetja na večih digitalnih marketinških kanalih. Na prvo stran med rezultati iskanja v Googlu smo spravili že več tisoč ključnih besed. Sodelovali smo s podjetji vseh velikosti in oblik, od vodilnih regionalnih blagovnih znamk do malih in srednje velikih podjetij.

icon-phone +386 40 232 200

Kontaktni obrazec